RT Camber - шаблон joomla Скрипты

 

Anul 2024

 


 

Anul 2023


Anul 2021 


 Anul 2020


 

Anul 2019


 Anul 2018  

Anuntprivind desfasurarea celei de a VIII-a editii a Conferintei internationale „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” (www.businesslawconference.ro) organizata in data de 23 noiembrie 2018 de Departamentul de Drept din Academia de Studii Economice din Bucuresti impreuna cu Societatea de Stiinte Juridice si Administrative; 


Adresa barou- extras din hotarirea baroului nr. 17 din 18 iunie; 


Acord- de prelucrare a datelor cu caracter personal; 


Anunțde selecție pentru proiectul european- MULTILATERAL EXCHANGE OF LAWYERS; 


AnuntUniunea Națională a Barourilor din România organizează examenul de primire în profesia de avocat (pentru dobândirea titlului profesional de avocat stagiar) şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea august 2018; 


Anunt- privind selecția participanților la proiectul MULTILAW, privind schimbul de avocați în statele membre UE; 


 

  


Anunt - Protocol de colaborare privind educatia juridica in scoli; 


Anunt Congresul Avocatilorvineri, 20 aprilie - orele 0900 și sâmbătă, 21 aprilie – orele 0900 la Hotel Intercontinental, Sala Rondă, etaj 1, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 4, Sector 1, București;


Anunt adunare generala ordinara- in 24.03.2018;


Anul 2017 

 

Anunt nr. 832/ 31.10.2017privind convocare adunare generala extraordinara;


Comunicat U.N.B.R./ din 09.10.2017;


Decizia 250/ din 28.09.2017;


Comunicat U.N.B.R. nr. 34108- avocat dr. Gheorghe FLOREA, presedinte  U.N.B.R.;


Comunicat- mesajul presedintelui U.N.B.R. adresat avocatilor cu ocazia "Zilei Avocatului";


Anunt-  În urma desfășurării cu succes a Conferinței Europene și Sesiunii de Training ”Îmbunătățirea politicilor și practicilor anti-corupție prin participarea activă a societății civile” (Senatul României, 25-27 mai 2017), am luat hotărârea de a înființa și în România – Corpul Profesional al Investigatorilor și Experților în Investigații Financiare. Această organizație profesională va avea drept scop pe termen scurt afilierea la ACFCS - Association of Certified Financial Crime Specialists și la ACAMS – Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists;


Anunt- „APEL pentru selecție de participanți la Conferința Națională cu tematica „MIGRAȚIE ȘI AZIL – ANTIDISCRIMINARE” a Proiectului ACTIONES finanțat de Comisia Europeană – Programul Drepturi Fundamentale & Cetățenie”;


Materiale privind Congresul avocaților 2017:


 Anunt în conformitate cu dispozițiile art. 62 alin. (2) din Legea nr. 51/ 1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, republicată, cu modificările și completările ulterioare și a Hotărârii nr. 213/ 18 februarie 2017 a Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, se convoacă CONGRESUL AVOCAŢILOR pentru zilele de joi, 23 martie - orele 14,00, vineri, 24 martie – orele 09,00, sâmbătă, 25 martie orele 09,00 la hotel Intercontinental, sala Rondă, etaj 1, B- dul Nicolae Bălcescu nr. 4, sector 1, București.


Comunicat-  Curtea Constituțională a respins ca neîntemeiată obiecția de neconstituționalitate a unor dispoziții din Legea privind modificarea și completarea Legii nr. 51/ 1995.


 ComunicatÎn ziua de 13 ianuarie 2017 la inițiativa Ministrului Justiției, domnul Florin Iordache, la sediul Ministerului Justiției a avut loc o întâlnire de lucru între o delegație a Ministerului Justiției condusă de domnul Ministru Florin Iordache și delegația Uniunii Naționale a Barourilor din România alcătuită din Președintele UNBR domnul av. dr. Gheorghe Florea, Vicepreședinte UNBR domnul av. dr. Petruț Ciobanu, Vicepreședinte UNBR domnul av. dr. Traian Briciu și Decanul Baroului București av. dr. Ion Dragne, membru al Comisiei Permanente a UNBR.


 Anunt- Sambata, 18 martie 2017, orele 10,00 la sediul Baroului Calarasi, din Călăraşi, str. Bucureşti, nr. 106, judeţul Călăraşi, va avea loc ADUNAREA GENERALĂ Ordinară și Adunarea Generală Electivă a Baroului Călărașidescarca regulament pentru desfășurarea ADUNĂRII GENERALE de alegere a organelor de conducere ale Baroului Călărași adoptat conform prevederilor art. 68 alin.(6) din Statutul profesiei de avocat, aprobat in ședința Consiliului Baroului Calarasi din data de 11.01.2017.


 


 Comunicat- lucrările mesei rotunde organizate vineri, 9 decembrie 2016 cu tema ”Efectivitatea accesului la justiție” pentru a celebra “Ziua Europeană a Avocaților – 2016, vor fi transmise în direct (live) și pe site-ul UNBR începând cu orele 1300.


 Anunt- Sarbatoarea "Pomul de Iarna".


 Anunt- Prezentare/ dezbatere pe tema oportunitatilor de accesare a fondurilor europene in vederea finantarii afacerilor membrilor profesiilor liberale/ 24 noiembrie 2016.


 


 Comunicatul Departamentului de coordonare a asistenței judiciare al U.N.B.R.- Accesul la justiție. Asistența judiciară (gratuită) prin avocat.


 Anunt- programul congresului din 11- 14 decembrie 2016 din St. Petersburg/ Moscova.


 Anunt- scrisoarea informativa pentru organizarea "Congresului Avocatilor".


 Anunt- privind cursurile de pregătire pentru dobândirea calității de administrator sau lichidator în insolvența persoanei fizice.


 Conferinta "Înțelegerea şi aplicarea noilor coduri fundamentale ale României"- 24 septembrie 2016, orele 900/ locatie- Hotel HESTIA, Calarasi.


 Anunt examen- Uniunea Națională a Barourilor din România anunţă organizarea examenului de primire în profesia de avocat (pentru dobândirea titlului profesional de avocat stagiar) şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2016.


 Anunt examen- I.N.P.P.A. București organizează examen de primire în profesia de avocat în data de 12.09.2016. 


U.N.B.R.

Data: 27/06/2016  

Către Toate Barourile – În atenția Doamnei / Domnului DECAN

 

Stimați Colegi, 

Vă rog să aduceți la cunoștința avocaților din Baroul din care faceți parte că, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Avocatului și Zilei Justiției, Uniunea Națională a Barourilor din România și Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților organizează, marți 28 iunie 2016, ora 16, la Biblioteca Victor Anagnoste din Palatul de Justiție, masa rotundă, cu tema: 

„Proiectul noului Cod de conduită profesională al avocaților, de etică și deontologie. Confidențialitatea raporturilor dintre avocați și clienți. Aspecte deontologice.”

Dezbaterile vor viza aspecte de etică și deontologie privind confidențialitatea în profesiile de avocat, jurnalist și preot și se vor desfășura cu participarea unor invitați din rândul fiecăreia dintre aceste profesii: Av. Dr. Traian Briciu, Vicepreședintele UNBR, Pr. Ionuț-Gabriel Corduneanu, Vicar administrativ patriarhal – pentru probleme juridice și de reprezentare a Bisericii Ortodoxe Române în justiție și jurnalista Mirela Neag. Invitații vor aborda problematica secretului profesional în cadrul fiecărei profesii, finalitatea instituirii acestuia pe cale legislativă.

Cu sprijinul editurii Universul Juridic, dezbaterile vor fi  transmise online, în direct,  pe portalul universuljuridic.ro

Acest site Web folosește module de tip cookie. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult